Doelstelling

Onze doelstelling is duidelijk: wij willen u ontlasten van de administratieve druk. Wij zorgen ervoor dat u aan alle sociale en fiscale verplichtingen voldoet. Zo kan u zelf focussen op de kernactiviteit van uw onderneming.

Kernwaarden

  • Flexibiliteit

Onze kleinschaligheid heeft als groot voordeel dat wij flexibel kunnen inspelen op de noden van de klant, zonder in te boeten op de kwaliteit. De klant bepaalt hoe hij te werk gaat om de loonadministratie door te geven. Dit kan via de post, fax of email, of er kan gebruik gemaakt worden van een elektronische prestatiestaat of via ons webplatform, EASY ONLINE. U kiest eveneens op welke manier uw loonadministratie verwerkt wordt: hebt u graag alles op papier, of liever elektronische documenten. Wij passen ons aan.

  • Persoonlijke aanpak

Bij ons sociaal secretariaat bent u niet zomaar een nummer, bij ons wordt u steeds persoonlijk te woord gestaan door uw eigen dossierbeheerder. Ons team telt meer dan 20 gedreven werknemers die er alles aan doen om uw werk lichter te maken.

  • Professionele juridische ondersteuning

Uw dossierbeheerder geeft u ook antwoord op de door u gestelde sociaal-juridische vragen. Bovendien worden onze medewerkers permanent bijgeschoold door middel van periodieke infosessies. Zo blijven zij steeds op de hoogte van de wijzigingen in de arbeidswetgeving, wetgeving in de sociale zekerheid en loonfiscaliteit.

  • Helder prijsbeleid

Wij hanteren een eenvoudige en heldere prijszetting. U betaalt een vaste prijs per loonstrook op maandbasis. Hierin zitten al onze courante diensten inbegrepen: onder andere de opmaak van gepersonaliseerde arbeidsovereenkomsten en het arbeidsreglement, maandelijkse loonbriefjes, trimestriƫle verwerking en jaarverwerking. Wij bieden dus een professionele dienstverlening tegen een gunstige prijs.