Start u binnenkort met personeel? Naast ondernemer wordt u nu ook werkgever. Wij ondernemen de nodige stappen voor aanvraag van een RSZ-nummer en wij helpen u bij het in orde brengen van alle wettelijk verplichte aansluitingen (kinderbijslagfonds, externe dienst voor preventie en bescherming, arbeidsongevallenverzekering, dimona). U kan alle administratieve taken inzake het tewerkstellen van personeel met een gerust hart aan ons overlaten.

Of bent u startende zelfstandige? Als u een bezoldiging opneemt uit uw vennootschap, dient er bedrijfsvoorheffing berekend en betaald te worden.

Sodibe vzw is de ideale partner om uw loonadministratie te verzorgen. Wij zorgen voor de loonberekeningen, alle bijhorende administratieve formulieren en alle sociale en fiscale verplichtingen. De complexe materie van arbeidswetgeving vertalen wij voor u naar gebruiksklare informatie. Bovendien bieden wij onze diensten aan tegen een gunstige beheerskost.

Vraag vrijblijvend meer informatie en vergelijk met uw huidige voorwaarden. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Neem contact op

Klant worden?